Hosted Exchange

Hosted Exchange is een e-maildienst op basis van Microsoft Exchange 2016. Naast normaal e-mailverkeer biedt Hosted Exchange de mogelijkheid om agenda’s, contactpersonen, notities en taken bij te houden. U kunt dit eventueel delen met anderen. Al uw gegevens zijn benaderbaar via een gebruiksvriendelijke webpagina (Outlook Web App). Daarnaast bestaat er de mogelijkheid mobiele apparaten (Tablets, Smartphones) te koppelen aan de Hosted Exchange 2016 omgeving of gebruik te maken van bijvoorbeeld Outlook (Windows) of Entourage / Mac Mail (Mac). Op deze manier kunt u altijd en overal over uw gegevens beschikken.

Hosted Exchange is uitermate geschikt voor bedrijven die werken met verschillende systemen zoals een desktop, laptop en een mobiele telefoon of pad computer. De gegevens zijn via Hosted Exchange altijd synchroon op al uw devices. Maar Hosted Exchange is meer dan e-mail alleen. Het is een compleet communicatiesysteem waarmee ook uw contactpersonen, agenda en takenlijst beheerd kunnen worden.

Een ander groot voordeel is dat e-mail accounts, contactpersonen, agenda’s en taken binnen een organisatie gedeeld kunnen worden. Op deze manier kunt u gemakkelijk de beschikbaarheid van uw collega’s checken. Maar ook tijdens de vakantie van uw collega eenvoudig zijn of haar mailbox uitlezen. Dit laatste kan uiteraard alleen wanneer u daar de juiste machtigingen voor heeft gekregen.

Bij Hosted Exchange wordt uw e-mail online opgeslagen op de beveiligde servers van Van Ewijk Integrated Solutions. U kunt deze dienst per gebruiker afnemen. De dienst is maandelijks, per gebuiker opzegbaar. Dus ook al krijgt u nieuwe mensen in dienst of gaan er mensen weg, u hoeft nooit meer af te nemen dan u nodig heeft. Hierdoor is Hosted Exchange de ideale vervanger van de traditionele mailserver bij u op kantoor.

Comments are closed.

 • Voordelen

  24/7 Beschikbaarheid

  Uw email, contactpersonen, agenda en takenlijst zijn 24/7 beschikbaar.

  AntiVirus en AntiSpam

  Uw email wordt standaard goed beveiligd tegen Spam en Virussen.

  Op Elk Device

  Of u nu gebruik maakt van Windows, Mac, een smartphone of een tablet, uw email is altijd bij de hand.

  Backups

  Gedurende 30 dagen kunt u alle (per abuis) verwijderde items zelf teug halen.

  Ongelimiteerde domeinen

  Aan elke mailbox kunnen meerdere domeinen en emailadressen worden gekoppeld.

  Flexibel

  Up- of downgraden naar een ander pakket? Een extra domein of emailadres kopppelen? Het is binnen enkele minuten geregeld.
 • Features

  Email Domeinen

  Per klant kunnen een onbeperkt aantal domeinen worden gekoppeld. Tevens kunnen extra e-maildomeinen (alias domeinen) per klant of mailbox toegevoegd worden. Vaak hebben gebruikers naast bijvoorbeeld een .nl domein ook een .com waar e-mails op ontvangen worden. Door het alias e-maildomein aan de klant toe te voegen wordt het mogelijk om hier ook alias e-mailadressen […]

  Flexibele Mailboxen

  Er zijn vele instellingen die per e-mailbox kunnen worden ingesteld, hier kan worden gedacht aan: contact gegevens, displayname, het primaire e-mailadres, aliassen, versturen namens een andere gebruiker, lidmaatschap op distributie lijsten, doorsturen van e-mail naar andere gebruikers in hetzelfde domein, rechten over de mailbox aan andere gebruikers, etc.

  Shared Mailboxen

  Het is mogelijk binnen organisaties gebruik te maken van shared mailboxen. Deze mailboxen kunnen e-mail ontvangen en versturen (alleen door de aangegeven eigen gebruikers) en zijn derhalve alleen beschikbaar via OWA of Outlook van deze gebruikers.
 • Resource Mailboxen

  Resource Mailboxen zijn room mailboxen (vergaderkamers) en equipement mailboxen (bijvoorbeeld projectors), die u middels OWA of Outlook kan “boeken” om een vergadering te beleggen. Op deze manier kunt u voorkomen dat vergaderruimtes of overige apparatuur op dezelfde tijd word belegd.

  Distribution List

  Een distributielijst is een lijst met email adressen van eindgebruikers. Ook hier zijn ook weer een legie aan mogelijkheden op toe te passen, namelijk: het toekenen van gebruikers aan de distributie lijst, het wel of niet weergeven in de Global Address List(GAL), het kunnen accepteren van alleen interne of alleen externe e-mails (van buitenaf), aliassen […]

  Freedom of Control

  Het aanmaken en beheren van uw mailomgeving doen wij graag voor u. Wilt u liever zelf de knoppen bedienen en mailboxen aanmaken, wijzigen, aliasen toevoegen etc, dan is dat natuurlijk mogelijk. Beide opties geven u een gevoel van vrijheid, het is maar net wat er beter bij u past !
 • Prijzen

  Basis
  9 50 /maand
  Mailbox max. 5Gb
  Delen van Agenda's, EMail en Contacten
  Outlook Web App
  Mobile Access
  Push Mail / ActiveSync
  Maandelijks opzegbaar
  Plus
  12 50 /maand
  Mailbox max. 10Gb
  Delen van Agenda's, EMail en Contacten
  Outlook Web App
  Mobile Access
  Push Mail / ActiveSync
  Maandelijks opzegbaar
  Premium
  15 50 /maand
  Mailbox max. 15Gb
  Delen van Agenda's, EMail en Contacten
  Outlook Web App
  Mobile Access
  Push Mail / ActiveSync
  Maandelijks opzegbaar
  Platinum
  18 50 /maand
  Mailbox max. 20Gb
  Delen van Agenda's, EMail en Contacten
  Outlook Web App
  Mobile Access
  Push Mail / ActiveSync
  Maandelijks opzegbaar