Hosted Back-Up

Wij willen u geen schrik aanjagen, maar u moet er toch niet aan denken dat uw bedrijfskritische gegevens rondslingeren, zoekraken of niet meer repliceerbaar zijn na een storing? Veel bedrijven denken pas na over een back-up na een fatale crash. En dat is een een dure leerschool.

Onze cloud-gebaseerde back-up oplossing neemt de noodzaak van de tape back-up weg en bevrijdt uw IT-budget van het onderhoud en beheerproblemen die deze met zich meebrengt. U geeft uzelf de gemoedsrust die nodig is om te concentreren op wat u het beste doet: inkomsten genereren.
Of u nu een klein bedrijf eigenaar of een medium-size-ondernemer bent, onze Hosted Back-Up is de veilige, eenvoudige en efficiënte manier om een back-up van uw laptops, pc’s en servers te maken.

Uw bedrijf managen is al moeilijk genoeg zonder dat u zich hoeft te richten op ICT problemen. Onze Hosted Back-Up maakt het managen van uw ICT eenvoudig met de automatische online back-up. Uw data wordt dagelijks veilig versleuteld verzonden naar onze data centers. Hier staat uw data voor lange tijd veilig en is met een druk op de knop weer terug te halen.

Onze Hosted Back-Up geeft u het vertrouwen dat u altijd weet dat uw data er is wanneer u het nodig heeft.

Wij hebben diverse pakketten beschikbaar, zodat er altijd een pakket is wat bij uw bedrijf past.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies en passende offerte.

Comments are closed.

 • Voordelen van Hosted Back-Up

  Automatische backup

  Bespaart tijd en voorkomt foutgevoelige dagelijkse en handmatige handelingen.

  Redundant backup systeem

  Alle data staat dubbel bij ons opgeslagen. U verliest nooit meer een bestand.

  Volledig gecontroleerd en beschermd

  Uw focus kunt u op uw bedrijf richten, onze engineers monitoren uw backup 24/7.

  Beste versleuteling

  Volledig veilig verzenden van data. Versleuteld volgens militaire standaard voordat het het uw pand verlaat. Dat geeft de zekerheid dat uw data altijd veilig is en alleen door u te gebruiken is.

  Bespaar geld

  Het meeste waar voor uw geld.

  Geruststellend

  Uw data is 100% beveiligd en alleen voor u beschikbaar.