SmartCard zoekt dito gebruikers

Written by admin
- Blog
- Comments Off on SmartCard zoekt dito gebruikers
van-Ewijk-SmartCard2

Staat u er wel eens bij stil wat u allemaal hebt moeten doen om dit bericht te kunnen lezen? Misschien heeft u vanochtend eerst de deur van het kantoorpand of de afdeling moeten openen. Wellicht het alarm er nog even afgehaald, al dan niet met een andere sleutel of door een code in te tikken? Mogelijk is het ontbijt er weer eens bij ingeschoten dus snel even naar de kantine voor een broodje en een glaasje jus. Na contant afrekenen of met de pinpas eindelijk achter de pc plaatsgenomen, gebruikersnaam en wachtwoord ingevoerd (was het nou de naam van het oudste kind en de geboortedatum van de partner of andersom?) en eindelijk aan de slag!

Alles-in-één identificatie

Best veel handelingen eigenlijk die beduidend meer tijd vergen dan het schrijven van bovenstaande alinea, om nog maar te zwijgen van de bijbehorende sleutelbos die vaak in de weg zit en niet overal in past. Dat moet toch een stuk makkelijker kunnen. En dat kan! We zouden onze naam geen eer aandoen als we niet een eigen alles-in-één identificatie- en beveiligingsoplossing hadden. Een SmartCard staat hierin centraal en opent een wereld aan authenticatiemogelijkheden. Met de pas, paslezers en bijbehorende software heeft u de volledige beveiliging van uw pand en alles daarbinnen bijna letterlijk in de hand. Dat loopt van toegang tot het pand of toegangscontrole met behulp van poortjes of tourniquets en het inbraakalarm tot aan- en afmelding op pc’s (single sign-on), secure printing en zelfs betalen in de bedrijfs- of schoolkantine.

Waterdicht

Alles is gericht op een waterdichte bescherming van uw bedrijf, uw bedrijfsgegevens en (de privacy van) uw personeel. Ook scholen maken steeds meer gebruik van deze efficiënte vorm van toegangsmanagement. Zo hebben we tot grote tevredenheid van een lokale instelling voor praktijkonderwijs een volledig geïntegreerd beveiligingssysteem geïmplementeerd. Maar ook het bedrijfsleven is nooit te oud om te leren. Heeft u bijvoorbeeld een accountantsbureau en wilt u eenvoudig en volledig betrouwbaar bepaalde medewerkers autoriseren voor pak ‘m beet de salarisadministratie maar niet voor jaarstukken of andersom? Dan weet u nu hoe!

Ook op de IT-afdeling mag u blije gezichten verwachten dankzij minder problemen met vergeten wachtwoorden, minder dataverlies, downtime en recovery. Directieleden hebben op hun beurt meer controle op de handel en wandel van hun medewerkers. Zij kunnen immers realtime zien wie er zijn, wat ze doen en zelfs of ze even hun werkplek hebben verlaten. Het systeem is modulair en schaalbaar en daardoor al toegankelijk voor organisaties vanaf vijf medewerkers. En voor die toegang is geen SmartCard nodig…

Wilt u meer weten over onze toegangs- en authenticatieoplossingen? Neem dan contact op met Van Ewijk Integrated Solutions.

Interesse in onze diensten?

Neem contact met ons op als een vraag heeft over één van onze diensten. U kunt zich ook inschrijven voor de nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, markttrends, nieuwe diensten en interessante casestudies.

Of bel met 088 1221 900

Comments are closed.